Дитячий оздоровчий комплекс

Літній відпочинок для дітей на березі Чорного моря

Студії, спортивні секції, бібліотека

Важливу роль у комплексній роботі з розвитку творчої особистості відіграють студії, які працюють у дитячому комплексі. Наше завдання - допомогти дитині в період літніх канікул вибрати для себе цікаве творче заняття. В даний час у дитячому комплексі працюють студії: вокальний, хореографічний, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Студія образотворчого мистецтва і ліплення
Можливо, Ваша дитина і не стане великим митцем, але прикрасити мальовничими полотнами стіни Вашої квартири зможе точно! Різні художні техніки допоможуть дітям передавати свої ідеї в творчості. Їхня допомога знадобитися і в створенні нашої газети. Так що нудьгувати не доведеться. А заодно, вони зможуть освоїти і ліплення з пластиліну. Це допоможе їм робити оригінальні подарунки своїм рідним і близьким.

Бісероплетіння
Гурток майстерності, вміння і фантазії при виконанні робіт з бісеру. Це світ, в якому поєднуються найрізноманітніші грані людського обдарування. На заняттях діти виконують творчі роботи з бісеру: квіти-букети, квіткове панно, листівки, брошки.

Квіллінг
Гурток декоративно-прикладної творчості. Придбання навичок складання візерунків, композицій, квітів з крученої паперу залишає незабутні відчуття краси і гармонії, усвідомлення того, що цю красу ти зробив своїми руками.

Хореографія
Гурток хореографії - навчимо дітей сучасних танців (Модерн, тектонік, Сальса, Роедей, Crip walk, Брейк-данс та інші).

Театральна студія
У кожній дитині живе маленький актор і він такий справжній, такий щирий .... Тому що акторська гра - це суть життя дитини. Граючи, він освоює світ. На заняттях з акторської майстерності та сценічного руху час летить не помітно! І ось новий номер, сценка, а може навіть спектакль готові, і чекають глядацьких оплесків! Заняття в секціях спортивного спрямування сприяють загальнофізичної розвитку і оздоровлення дітей.

Баскетбол
Баскетбол розвиває координацію рухів, спритність, швидкість реакції, вміння миттєво приймати рішення в складних ігрових ситуаціях. Баскетбол - командна гра. Зіграність, почуття ліктя, вміння володіти м'ячем, віра в колективний успіх - складові успіху.

Міні-футбол
Футбол - найпопулярніша гра народів світу. Хто не мріє бути схожим на своїх кумирів ?! Але мало мріяти - пора діяти і самому виходити на футбольне поле! Займаючись футболом, діти освоюють правила і техніку гри в міні-футбол, основні прийоми володіння м'ячем.

Настільний теніс
Тенісна ракетка і маленький пластмасовий м'ячик творять чудеса в умілих руках юного спортсмена. Теніс розвиває координацію, спритність, увагу, швидкість реакції. Успіху досягає той, хто сміливо йде до досягнення мети!

Шахи
Шахи розвивають просторове мислення, пам'ять, вчать вирішувати логічні завдання.

Бібліотека
Для тих, хто любить проводити канікули з книгою, в дитячому центрі Романтик є бібліотека. Вона володіє широким вибором літератури на будь-який смак. Фонд бібліотеки оновлюється перед кожними канікулами і містить, як класичні твори українських і зарубіжних авторів, так і книги сучасних письменників. На час канікул дітям в школі задають читати різні книги. Більшу частину літературних творів, яку проходять в школі можна знайти в бібліотеці дитячого центру Романтик.