Дитячий оздоровчий комплекс

Літній відпочинок для дітей на березі Чорного моря

English + НОСІЙ МОВИ

Вже не перший рік на базі «Романтика» існують англомовні екіпажі. Всю роботу з цими дітьми проводять педагоги київського мовного центру «Віокса». У мовній літній программі навчального центру можуть взяти участь діти 9-15 років.

Англійська в таборі "Романтик" це:

  1. Можливість за короткий проміжок часу підтягти певний рівень підготовки англійської мови. Навчитися використовувати англійську в щоденному спілкуванні.
  2. У таборі формується АНГЛОМОВНИЙ ЕКІПАЖ (15-20 чоловік) діти різного віку. Спілкуються діти в англійському екіпажі англійською мовою протягом дня.
  3. Участь англомовного екіпажу в різних табірних заходах.
  4. Групи по 6-10 чоловік для вивчення англійської мови формуються після вступного тестування в залежності від віку та рівня підготовки.
  5. Кожна група проходить навчання англійської за програмами, розроблених викладачами навчального центру, в залежності від рівня підготовки (Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate). З кожною групою в залежності від рівня підготовки проводиться два заняття англійської мови в день по 1,5 години.
  6. В англомовних екіпажах працюють викладачі навчального центру "ВІОКСА"", носій англійської мови, англомовний вожатий. Граматичні заняття проводить викладач навчального центру. Мовні заняття - носій англійської мови.
  7. Всі діти забезпечуються підручниками та робочими зошитами (видавництва Оксфорд) і всіма додатковими навчальними матеріалами необхідними для роботи на заняттях.
  8. З усіма дітьми проводиться вступне і підсумкове тестування.
  9. Після закінчення табірної зміни кожна дитина отримає підсумковий тест з оцінкою знань придбаних за час проведення навчальної програми + вступний тест + рекомендації викладача навчального центру. Кращим учням після закінчення кожної зміни будуть вручені подарунки від навчального центру "ВІОКСА".

Подібний відпочинок-прекрасна можливість поєднати приємне з корисним, а саме: відпочинок, спілкування з однолітками, активні ігри на свіжому повітрі поєднуються з вивченням мови (зняти мовний бар'єр, розширити словниковий запас, розвинути розмовні навички).